Meer dan 100 jaar ervaring!

Logus: uw partner in de bouw

De beste bouwmaterialen, optimale service plus resultaatgerichte adviezen en oplossingen. Daar kunt u bij Logus op bouwen. Voor onze klanten zijn we veel meer dan een groothandel: we zijn een echte partner. Onze eerste vraag is dan ook altijd: wat heeft ú nodig? Wat u belangrijk vindt, vinden wij logisch. Da’s Logus.

Missie
In ons werkgebied willen wij een leidende rol vervullen in de verkoop en distributie van bouw- en afbouwmaterialen.

Visie
Logus biedt een totaalpakket van bouw- en afbouwmaterialen in Zuidwest Nederland. Vanuit een familie optiek streven wij naar continuïteit en betrokkenheid bij onze KLANTEN, leveranciers en onze omgeving.

Ontwikkeling
Logus is de vlag waaronder diverse dochterbedrijven van De Hoop Terneuzen zich in 2002 verenigden. Sinds 2007 voeren alle bouwmaterialenhandels en het montagebedrijf van De Hoop Terneuzen de naam Logus. In de Logus-bedrijven geven dagelijks ruim 185 medewerkers deskundig advies aan klanten. Vanaf 1 januari 2012 zijn ook alle showrooms de naam Logus gaan voeren.

Algemene voorwaarden
Bekijk hier de algemene voorwaarden zakelijke klanten
Bekijk hier de algemene voorwaarden particuliere klanten

Onze vestigingen

Logus heeft negen vestigingen in Zuid West Nederland. In totaal zijn er negen bouwshops, één exclusieve tegelshowroom (locatie Zwijndrecht), één Bouwshop showroom (locatie Goes) en drie showrooms met een uitgebreid assortiment in keukens, badkamers en tegels (locaties Terneuzen, Vlissingen en Bergen op Zoom).