Logus: Samen bouwen we de toekomst

De beste bouwmaterialen, optimale service plus resultaatgerichte adviezen en oplossingen. Daar kun je bij Logus op bouwen. Voor onze klanten zijn we veel meer dan een groothandel: we zijn een echte partner.

Missie
In ons werkgebied willen wij een leidende rol vervullen in de verkoop en distributie van bouw- en afbouwmaterialen.

Visie
Logus biedt een totaalpakket van bouw- en afbouwmaterialen in Zuidwest Nederland. Vanuit een familie optiek streven wij naar continuïteit en betrokkenheid bij onze KLANTEN, leveranciers en onze omgeving.

Ontwikkeling
Logus is de vlag waaronder diverse dochterbedrijven van De Hoop Terneuzen zich in 2002 verenigden. Sinds 2007 voeren alle bouwmaterialenhandels en het montagebedrijf van De Hoop Terneuzen de naam Logus. In de Logus-bedrijven geven dagelijks meer dan 200 medewerkers deskundig advies aan klanten. 

Algemene voorwaarden
Bekijk hier de algemene voorwaarden zakelijke klanten
Bekijk hier de algemene voorwaarden particuliere klanten

Onze vestigingen

Logus heeft tien vestigingen in Zuid West Nederland. In totaal zijn er negen bouwshops, één Bouwshop showroom (locatie Goes) en drie showrooms met een uitgebreid assortiment in keukens, badkamers en tegels (locaties Terneuzen, Vlissingen en Bergen op Zoom). Daarnaast is Bouwcenter Koolschijn sinds 2019 onderdeel geworden van Groep De Hoop. Hieronder valt een Bouwshop en Showroom met keukens, sanitair en tegels in Delft en een keukenshowroom in Pijnacker onder de Logus vlag