0164 - 27 15 00

Warmte isolatie

Warmte isolatie

Houtvezel
Houtvezel wordt zowel gebruikt als thermische isolatie als akoestische isolatie, vooral bij daken en muren. Houtvezel is gemaakt van resthout en wordt gebonden met harsen afkomstig van het hout zelf. 
 
Vlas

Vlasisolatie wordt vervaardigd uit het restmateriaal dat ontstaat bij de productie van linnen. Het is een wol dat bestaat uit lichte, stevige vezels, waardoor er een isolatiemateriaal van kan worden geproduceerd dat voor een groot aantal toepassingen kan worden gebruikt. 
 
Hennep
Hennep is geschikt voor het isoleren van daken, muren en vloeren en is vrij van schadelijke stoffen omdat er bij de productie geen bestrijdingsmiddelen noodzakelijk zijn. 
 
Metisse
Isolatiemateriaal van katoen is gemaakt van tweedehands kleding. Katoen heeft een sterk
vochtregulerende werking. 
 
Schapenwol
Schapenwol is hoogwaardige dierlijke vezel keratine. Schapenwol is een vernieuwbare, bio-ecologische en secundaire grondstof. De schapenwol heeft luchtzuiverende eigenschappen en wordt daarom meestal gekozen vanwege comfort of gezondheidsredenen.

Schelpen
Schelpen hebben een hoog gehalte aan kalk en zijn vochtregulerend. In kruipruimtes is het al jaren een succesvol toegepast isolatiemiddel.

Biofoam
BioFoam® is een nieuw gepatenteerd schuim dat vergelijkbaar is met EPS (geëxpandeerd polystyreen). Het grote verschil is dat EPS geproduceerd wordt van polymeren die op fossiele grondstoffen (eindig materiaal) gebaseerd zijn.

Cellulose
Cellulose wordt verkregen door gerecycled papier te vermalen en te vermengen met brandwerende zouten. Het resultaat is een duurzaam, goedkoop isolerend materiaal wat door inblazing uitermate geschikt is voor na-isolatie.

Weten welke isolatiemethode voor uw situatie het meest geschikt is? Wij geven u graag vrijblijvend advies! Neem contact op met Christiaan Strating via tel. 0118-690035 of per e-mail c.strating@logus.nl

Acties
    Regelmatig bieden wij tijdelijke kortingen en speciale acties aan. Hieronder vindt u dan een verzameling van alle acties...
Meer informatie >
 
Showroomuitverkoop! tot -70% korting op tegels en sanitair
Profiteer nu van hoge kortingen tot -70% op tegels en sanitair! Bestelshops.nl gaat haar showroom in Goes verbouwen en volledig...
Meer informatie >
 
De voordelen
Gezond bouwen en wonen Steeds meer consumenten kiezen bewuster voor gezondere producten. Schadelijke stoffen wil men niet meer...
Meer informatie >