0164 - 27 15 00

Greeploze Schüller keuken met origineel ontwerp

Greeploze Schüller keuken met origineel ontwerp

Ongeveer 10 jaar geleden verzorgde Logus al een mooie keuken voor de heer en mevrouw Van der Staal. Nu hebben zij een oude woning op een mooie locatie in Terneuzen gerenoveerd en verbouwd en mochten wij weer de keuken voor onze rekening nemen.
 
Met een plan en een ontwerp van de architect voor de woning liepen zij bij ons binnen waarna wij een ontwerp mochten maken voor de keuken.

Dit ontwerp is vrijwel één op één doorgezet in het uiteindelijke resultaat: een prachtige greeploze Schüller keuken, type Biella. 
Leuke details aan de keuken zijn het verdiepte kookgedeelte in het composiet stenen werkblad, die tevens de naden in het lange werkblad verbergen. Je krijgt zo ook het idee alsof het werkblad is opengeschoven en er daardoor aan de zijkant een zitgedeelte is ontstaan.
 
De heer en mevrouw Van der Staal zijn zeer tevreden over de keuken en wij zijn trots op het resultaat, want een idee op papier zetten is één, maar ook onze monteurs hebben weer fantastisch werk geleverd!
Tegels voor de keuken
Heel prettig en met veel geduld zijn wij geholpen door Chris Elzas om tegels boven het aanrechtblad in onze keuken uit te...
Meer informatie >
 
KeukenCreator
Ontwerp uw droomkeuken U bent niet creatief en wilt toch uw eigen keuken ontwerpen? Geen probleem, met de KeukenCreator kunt u...
Meer informatie >
 
Blij met de nieuwe keukenwand en vloertegels!
Nieuwe keukenwand en vloertegels bij de familie Francke uit Grijpskerke.
Meer informatie >
 
Tevreden klanten