0164 - 27 15 00

5=4 Actie op COMPAKTUNA® PRO, PLASPACTUNA® EN PUTZUNA®!

5=4 Actie op COMPAKTUNA® PRO, PLASPACTUNA® EN PUTZUNA®!

Bij Logus kun je terecht voor een compleet assortiment bouwmaterialen van P.T.B.-COMPAKTUNA®. Dé specialist op het gebied van additieven voor mortel en beton, primers, lijmen, mortels, pleisters en afwerkingsproducten.

Profiteer in de maanden januari en februari van de 5=4 actie op COMPAKTUNA® PRO, PLASPACTUNA®, PUTZUNA® HY en PUTZUNA® BA-W!

 
5 halen = 4 betalen
Tijdens de 5=4 actieperiode krijg je 5 zakken voor de prijs van 4. Dat is mooi meegenomen! De actie geldt op COMPAKTUNA® PRO (1 en 5 ltr), PLASPACTUNA® (wit 20 kg), PUTZUNA® HY (25 kg) en PUTZUNA® BA-W (25 kg).
 
COMPAKTUNA® PRO maakt mortel en beton hechtend en uitzonderlijk waterdicht. Daardoor is COMPAKTUNA® PRO uitermate geschikt om te worden toegepast daar waar water voor problemen zorgt. Bijvoorbeeld kelders, funderingsmuren, terrassen, douches en zwembaden. Ook voor cementeringen, voegwerken, mortel en beton die moeten voldoen aan een hoge graad van waterdichtheid is COMPAKTUNA® PRO de ideale oplossing.
PLASPACTUNA® is een waterdichte dunbestrijking, die elastisch is en uitstekend aanhecht. Het is goed overschilderbaar en laat zich decoratief afwerken, bijvoorbeeld met een structuurrol.
Deze gebruiksklare cementbestrijking of -mortel (je voegt enkel water toe) wordt zowel binnen als buiten toegepast op beton en metselwerk. Het kan gebruikt worden ter bescherming van funderingsmuren en zorgt voor het afdichten van regenwaterputten, vochtige plaatsen in kelders, putjes en betonnen buizen.
 
PUTZUNA® HY is een droge, gebruiksklare pleister op cementbasis en is zeer geschikt voor het waterdicht maken van bijvoorbeeld kelders, waterputten, funderingsmuren, douches en zwembaden. PUTZUNA® BA-W is een droge, gebruiksklare pleister op kalk/cementbasis en is geschikt voor toepassingen zowel binnen als buiten. PUTZUNA® BA-W is waterafstotend en onder andere ideaal voor het egaliseren van grote oppervlakten, zoals de buitengevels.
Vloeren en funderingsbekistingen
Alleen op een solide basis kan je bouwen. Bij ons vindt u daarom uitsluitend vloeren en...
Meer informatie >
 
Geluidsisolatie
Op het gebied van geluidsisolatie zijn niet alleen de wensen toegenomen, maar ook de wettelijke...
Meer informatie >
 
Betonwaren
In, aan en rond het huis zijn betonproducten tegenwoordig onmisbaar. Daarom hebben wij een breed...
Meer informatie >
 
Actuele acties: