Bouwfolder 8

Isoleren begint bij Bouwcenter Bouwcenter folder 8 is uit! De folder staat deze maand in het teken van isoleren. Verder vind je in deze folder goede acties en de beste bouwtips. Bekijk de gehele folder door hieronder te klikken of maak een afspraak in een van onze vestigingen.

Prijzen zijn geldig van 01-09-2021 t/m 30-09-2021, bij afhalen, netto, exclusief BTW.

Uitgelicht:

Isoleren begint bij Bouwcenter 

De voordelen van isolatie hoeven we aan jullie professionals vast niet vertellen. Energiezuinig leven, minder geluidsoverlast, geen vochtproblemen en het is beter voor het milieu! Kortom alles wat er wordt verwacht in een woning anno 2021. Bouwcenter denkt met jou mee! Omdat wij willen dat iedereen er in de winter warm bij kan zitten, hebben wij nu de beste isolatieproducten in de aanbieding. Bekijk snel de bouwfolder en kom naar één van onze vestigingen zodat wij jou van de beste informatie kunnen voorzien.

 

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn