Dayboro korte werkbroek
De Dayboro korte werkbroek heeft twee achterzakken die afsluitbaar zijn met klittenband, twee achterzakken met klep met Oxford-versterking, D-ring, duurzaam drievoudig gestikt bij de benen en het kruis, elastische innovatieve stof TRIFIBETEX® – ergonomische pasvorm, hamerlus, lage elastische tailleband, origineel vakmanschap van de sluiting, reflecterende elementen, ruime multifunctionele voorzakken met gereedschapsriem, speciale zakken voor liniaal en mes, telefoonzak met klittenbandsluiting op het dijbeen, verstelbare beenlengtes.
 
De broek is ideaal om te gebruiken tijdens de zomerperiode.

Om dit product te bestellen klik je hier 

Dayboro korte werkbroek

 

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn