Bouwcenter folder 5

De Bouwcenter folder 5 is uit. De folder staat deze maand in het teken van gevelprojecten. Verder vind je in deze folder goede acties en de beste bouwtips. Bekijk de gehele folder door hieronder te klikken of maak een afspraak in een van onze vestigingen.

Prijzen zijn geldig van 01-05-2021 t/m 31-05-2021, bij afhalen, netto, exclusief BTW.

 

Uitgelicht:

Gevelprojecten

Staat er een gevelproject op de planning? Bouwcenter Logus heeft al het materiaal wat jij nodig hebt om deze klus tot een goed einde te brengen. Hoe groot of klein je klus ook is. Niet alleen bij nieuwbouw, maar ook juist ook bij renovatie is Bouwcenter Logus jouw partner. Wij helpen graag met het zoeken naar het juiste product.  De beste producten voor  gevelprojecten zijn te vinden in onze Bouwcenter folder 5.

Weber Beamix voegmortel

Weber Beamix Voegmortel 332 UR+ is een extra uitslagarme voegmortel voor gevelmetselwerk van metselstenen, bakstenen, natuursteen, en steenstrips met een voegbreedte vanaf 8 mm.

Bouwcenter folder 5

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn