06 apr 2021

De Smartton Luxe Terrastegel is er voor iedereen die wilt genieten van zijn tuin. Deze Onderhoudsvriendelijke tegels zorgen ervoor dat jouw tuin een unieke uitstraling krijgt. Tijdens de Bouwcenter Logus tuinweken zijn deze extra scherp geprijsd.

Wil jij dit product bestellen? Klik dan hier

*Voor €20,95 per m2 tot en met 31-05-2021

*60x60x3cm

*Drie kleuren leverbaar: Mount-Everest, Amiata, Kilimanjaro.

Smartton Amiata

De Smartton Amiata is een tegel die is bestaat uit verschillende tinten grijs. Voor iedereen die een moderne betonlook wilt creëren is deze tegel daarom ook een must voor in de tuin.  De Smartton Amiata is van een soft touch deklaag voorzien, zonder facet, en heeft een met roterende borstels bewerkt oppervlak. Dit zorgt voor een fluweelzachte afwerking en een mooie uitstraling.

Wil jij dit product bestellen? Klik dan hier

smartton luxe terrastegel amiata

 

Smartton Mount-Everest

De Smartton Wave Mount Everest is een de populairste siertegel op de markt. Deze moderne tegel voor de tuin heeft een antraciet zwarte afwerking, waardoor de tegel zorgt voor een intense look. De Smartton Mount Everest is bewerkt met roterende borstels om een zeer zacht oppervlak te creëren en de donkere kleur nóg intenser te maken.

Wil jij dit product bestellen? Klik dan hier

smartton luxe terrastegel mount-everest

 

Smartton Kilimanjaro

Hou jij van arme kleuren in jouw tuin? Dan is de Smartton Kilimanjaro een geweldige optie voor jou.. De warme kleur van deze unieke tegel wordt versterkt door de bewerking met roterende borstels. Het is aan te raden om de Smartton Kilimanjaro in te vegen met inveegkwarts of gebrand zilverzand.

Wil jij dit product bestellen? Klik dan hier

smartton luxe terrastegel kilimanjaro

 

Tuinweken

Klik op onderstaande afbeelding om terug te gaan naar het overzicht van de Bouwcenter Logus tuinweken.

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom