Bouwcenter folder 4

De Bouwcenter folder 4 is uit. De folder staat deze maand in het teken van vloerprojecten. Verder vind je in deze folder goede acties en de beste bouwtips. Bekijk de gehele folder door hieronder te klikken of maak een afspraak in een van onze vestigingen.

Prijzen zijn geldig van 29-03-2021 t/m 02-04-2021, bij afhalen, netto, exclusief BTW.

Uitgelicht:

Vloeren

Staat er een uit vloerproject op de planning? Bouwcenter Logus heeft al het materiaal wat jij nodig hebt om deze klus tot een goed einde te brengen. Hoe groot of klein je klus ook is. Niet alleen bij nieuwbouw, maar ook juist ook bij renovatie is Bouwcenter Logus jouw partner. Wij helpen graag met het zoeken naar het juiste product.  De beste producten voor  vloerprojecten zijn te vinden in onze Bouwcenter folder 4.

Moeder

Als Bouwcenter klantenpashouder heb je bij ons écht een streepje voor. Bij iedere (afhaal)aankoop spaar je punten. Gemakkelijk, razendsnel en bijzonder eenvoudig. Binnen no time spaar jij een cadeau naar wens uit ons uitgebreide cadeau assortiment. Zonder bijkomende kosten. Zo heb je nooit meer een excuus nodig om jouw favoriete cadeau te kopen.  Verras jouw moeder (of je vrouw) met een van deze cadeaus voor Moederdag. Klik hier om een cadeau te bestellen. 

* Bestellingen voor Moederdag cadeaus moeten voor 3 mei 2021 15:00 worden doorgeven.

Bouwcenter folder 4

 

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn