DELKO kunststof taper

De DELKO kunststof taper zorgt ervoor dat je gemakkelijk kant en klare pasta kan aanbrengen op verschillende oppervlakken. Dit doormiddel van een papierband. In de taper is ruimte om 2,25 kilogram pasta toe te voegen. Verder kun je de toevoeging van deze pasta gemakkelijk zelf bepalen door de regelbare draaiknop. 

Naast dat het product handig is om te gebruiken biedt het ook een oplossing voor de nieuwe eis die is vastgesteld door de NBVG en NOA. Deze eis houdt in dat scheurvorming in gipsplatenplafonds zo goed mogelijk moet worden  voorkomen. Dit moet worden gedaan door in de voegafwerking geen gaas meer te gebruiken, maar papierband of glasvlies. Dit is veel sterker dan gaas en zal daardoor plafondscheuring moeten voorkomen. 

Met de DELKO kunststof taper  kun je dit  gemakkelijk aan bovenstaande eis voldoen. In een handige handeling breng je de paste snel en gemakkelijk op gipsplaatnaden aan.

Om dit product te bestellen klik je hier 

DELKO kunststof taper heeft de volgende productspecificaties:

  • Rol met 152 meter papierstrook
  • Regelbare pasta toevoegknop
  • Vulbaar met 2,25 kg pasta

DELKO kunststof taper

 

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn