Basebeton stoneage

StoneAge BaseBeton is een zeer onderhoudsvriendelijke, waterdichte en ijzersterke betonstuc. Deze wordt vaak gebruikt als een alternatief voor tegelwerk. Hierdoor is het een geschikt product om jouw keuken, badkamer of toiletruimte een unieke look te geven.  Het aanbrengen van StoneAge basebeton gaat naadloos, hierdoor wordt slijtage voorkomen. Dit is een onderscheidende eigenschap van BaseBeton ten op zichte van soort gelijke producten die een industrieel betonlook creëren. Een ander uniek kenmerk van dit product is het op bijna alle ondergronden te gebruiken is. Ook bestaand tegelwerk is een prima uitvalbasis voor de BaseBeton bestonstuc. 

Wil je dit product bestellen? Klik dan hier 

*Gratis spaan bij iedere bestelling van 25m2 of meer

*Geldig tot en met 31-03-2021

 

 

Basebeton stoneage

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn