Keramisch werkblad

Een keramisch werkblad geeft jouw nieuwe keuken een luxe uitstraling. Hierbij wordt natuurlijk niet ingeleverd op functionaliteit. De werkbladen zijn erg sterk, hebben weinig onderhoud nodig en behouden hun kleur. Doordat het materiaal van dit werkblad wordt geproduceerd is het mogelijk om dit in allerlei verschillende vormen en kleuren te leveren. Er zijn zelfs keramieken werkbladen die lijken op beton of natuursteen. Er bestaat zelfs de opties om jouw nieuwe werkblad een geoxideerde metalen uitstraling te geven. Verder heeft dit werkblad weinig onderhoud nodig. Door de van nature hygiënische samenstelling is dagelijks een doekje over het oppervlak halen in veel gevallen meer dan voldoende. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak in een van onze showrooms door hier te klikken. 

Voordelen Keramisch werkblad:

  • Luxe uistraling
  • Zeer sterk materiaal
  • Kleurvast
  • Kras- en waterbestendig
  • Hittebestendig
  • Makkelijk schoon te maken.

Keramisch werkblad