Fakro LWS Smart zoldertrap

De FAKRO LWS Smart zoldertrap is een 3-delige inklapbare trap met houten ladder en geïsoleerd luik. Dankzij de innovatieve constructie kan het luik tijdens de montage worden losgemaakt, waardoor de trap snel en gemakkelijk door één persoon kan worden geplaatst. Zolderluik met beige hardboard, afdichtingsrubbers, ingefreesde en slipvaste houten traptreden. Kant-en-klaar pakket, gemakkelijk te monteren in het plafond. 

Wil je de FAKRO LWS Smart zoldertrap bestellen? Klik dan hier. 

 

Over FAKRO

FAKRO staat bekend als vooraanstaande, innovatieve producent van dakramen van topkwaliteit. Ze bieden een breed en compleet assortiment daglichtoplossingen voor hellende en platte daken. Ingenieus ontworpen dakramen, platdakramen, lichtkoepels en lichtstraten. Maar ze zijn veel meer dan alleen een toonaangevende fabrikant. FAKRO is de professionele, meedenkende partner van architecten, woningcorporaties, aannemers en bouwbedrijven, montagebedrijven. 

Fakro LWS Smart zoldertrap

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn