Deze Bouwtec Vouwsteiger 6 sports heeft een werkhoogte van  drie meter en is in verschillende werkniveaus instelbaar. De vouwsteiger  is uitgerust met een anti-slip profiel en een opwaaibeveiliging. Hierdoor worden de kansen op ongevallen een stuk kleiner. Door het eenvoudige stapelbaar systeem is de vouwsteiger makkelijk in en uit te klappen.  Hierdoor kun je klus op hoogte realiseren. 

Wil je deze Bouwtec vouwsteiger bestellen? Klik dan hier.

Bouwtec vouwsteiger 6 sports heeft de volgende product specificaties:

  • Max. platformhoogte: 3 Meter
  • Materiaal: Aluminium
  • Max. totale hoogte: 1,8 Meter
  • Met stabilisator: Nee
  • Rolbaar: Ja

Over bouwtec 

Voor kwalitatief hoogwaardige gebruiksartikelen voor de bouwprofessional is Bouwtec de beste keuze. Bouwtec is een private label van Bouwcenter en biedt uitsluitend goedgekeurde producten die voldoen aan alle wettelijke eisen die voor een veilige bouwplaats gelden. Daarnaast zijn Bouwtec artikelen ook nog eens een beter geprijsd of een beter uitgerust alternatief. We zetten namelijk altijd net een stapje extra om net wat meer te kunnen bieden.

 

Bouwtec vouwsteiger 6 sports

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn