De Bouwcenter folder 2 is uit. De folder staat deze maand in het teken van gereedschap. Verder vindt je in deze folder goede acties en de beste bouwtips. Bekijk de gehele folder door hieronder te klikken of maak een afspraak in een van onze vestigingen.

Prijzen zijn geldig van 01-02-2021 t/m 28-02-2021, bij afhalen, netto, exclusief BTW.

 

Uitgelicht:

Verras jouw Valentijn

Als Bouwcenter klantenpashouder heb je bij ons écht een streepje voor. Bij iedere (afhaal)aankoop spaar je punten. Gemakkelijk, razendsnel en bijzonder eenvoudig. Binnen no time spaar jij een cadeau naar wens uit ons uitgebreide cadeau assortiment. Zonder bijkomende kosten. Zo heb je nooit meer een excuus nodig om jouw favoriete cadeau te kopen.  Verras jouw geliefde met een van deze cadeaus voor Valentijn. Klik hier om een cadeau te bestellen. 

* Bestellingen voor Valentijns cadeaus moeten voor 8 februari 15:00 worden doorgeven.

 

Dak renoveren

Staat er een dakrenovatie op de planning? Bouwcenter Logus heeft al het materiaal wat jij nodig hebt om deze klus tot een goed einde te brengen. Hoe groot of klein je klus ook is. Niet alleen bij nieuwbouw, maar ook juist ook bij renovatie is Bouwcenter Logus jouw partner. Wij helpen graag met het zoeken naar het juiste product.  De beste producten voor een dakrenovatie zijn te vinden in onze Bouwcenter folder 2.

 

Bouwcenter folder 2

 

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn