Bahco handzaag

De Professionele Bahco handzaag is ideaal voor het zagen van middelgrof materiaal. Hierdoor kun je makkelijk hout- en plaatmateriaal op maat afzagen. Door de XT-vertanding te combineren met een dikker zaagblad, gemaakt van Zweeds kwaliteitsstaal, beschikt deze handzaag over een fijne afgewerkte zaag met een rechte zaagsnede. Verder zorgt deze combinatie ervoor dat je met de zaag stabieler en comfortabeler kunt werken. De Bahco handzaag heeft ook een speciale coating waardoor er een lage zaagweerstand ontstaat en de kans op roest afneemt. Door de kunststof handgreep, met extra schokdempend antislip oppervlak, ben je er van verzekerd dat deze zaag elke klus tot een goed eind brengt. 

Verder krijg je in de maand januari bij bestelling van de Bahco handzaag er een gratis toolbag bij. Wil je dit product bestellen? Klik dan hier 

 

*Prijzen zijn geldig van 01-01-2021 t/m 31-01-2021, bij afhalen, netto, exclusief BTW.

Bahco handzaag

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn