Bouwcenter folder 1

Een nieuw jaar met nieuwe kansen en de Bouwcenter folder 1 van 2021. De folder staat deze maand in het teken van gereedschap. Verder vindt je in deze folder goede acties en de beste bouwtips. Bekijk de gehele folder door hieronder te klikken of maak een afspraak in een van onze vestigingen.

Prijzen zijn geldig van 01-01-2021 t/m 31-01-2021, bij afhalen, netto, exclusief BTW.

Uitgelicht:

Fein multimaster mm500 plus select + koffer + E-cut zaagblad

De Mulitmaster mm500 van Fein heeft een motor van 350w en is uitermate geschikt voor schuur-, snij- en zaagwerkzaamheden (afhankelijk van de mulitool opties). Verder is het toerental makkelijk aan te passen en beschikt deze uitvoering van de Fein multimaster over een anti-vibratie systeem. Hierdoor worden de trillingen die ontstaan bij het gebruik van het product tot 70% verminderd. Verder krijg je tot en met 31-01-2021 een gratis koffer en een E-cut zaagblad cadeau bij aanschaf van de De Mulitmaster mm500 van Fein.

Klik hier om het product te bestellen. 

Gereedschap

Goed gereedschap is het halve werk. Bouwcenter Logus heeft al het gereedschap wat jij nodig hebt om een klus tot een goed einde te brengen. Hoe groot of klein je klus ook is. Niet alleen bij nieuwbouw, maar ook juist ook bij renovatie is Bouwcenter Logus jouw partner. Wij helpen graag met het zoeken naar het juiste product. Meer goede gereedschappen zijn te vinden in onze Bouwcenter folder 1.

Bouwcenter folder 1

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn