11 dec 2020
mengverf Sikkens

Bouwcenter Logus-De Hoop in Terneuzen heeft sinds kort een eigen verfmengmachine met professionele Sikkens verf. Grondverf, binnen- en buiten lakken op waterbasis of synthetisch. Maar ook muurverf, metaalverf en vloerverf zijn in de machine te mengen. De verf wordt in iedere kleur die je wenst ter plaatse gemengd. 

Speciaal voor onze klanten kun je nu op een voordelige manier kennis maken met ons nieuwe Sikkensverf assortiment. Tijdens de actie periode krijg je namelijk 20% korting op het gehele assortiment mengverf van Sikkens. 

Wil jij profiteren van deze actie? Klik dan hier om een bestelling te plaatsen of kom langs in een van onze vestigingen.

* Actie loopt van 14-12-2020 t/m 31-12-2020

* Actie is geldig in onze vestigingen in Terneuzen

Over Sikkens verf:

Sikkens is producent en leverancier van kwalitatief hoogwaardige verfproducten en diensten voor professioneel schilderwerk in nieuwbouw en onderhoud van onroerend goed. Sikkens wilt ervoor zorgen dat  jij met Sikkens-producten altijd topresultaten behaald. Of dit nu met pot- of mengverf is met Sikkens zit je altijd goed. De samenwerking met de gebruikers van  hun lakken is de sleutel tot het succes. Dit van de ontwikkeling tot aan het voltooide werk. Waarom? Heel eenvoudig; topkwaliteit verf is dé   passie Sikkens.