Folder 11 Bouwcenter

Het is de laatste maand van het jaar; december en dat betekent dat Bouwcenter folder 11 uit is!  De folder staat deze maand in het teken van toiletrenovatie. Verder vindt je goede acties, bouwtips en een speciaal cadeau voor onze klanten. Bekijk de gehele folder door hieronder te klikken of maak een afspraak in een van onze vestigingen.

Prijzen zijn geldig van 30-11-2020 t/m 31-12-2020, bij afhalen, netto, exclusief BTW.

Uitgelicht:

Toiletrenovatie 

Staat er een toiletrenovatie op de planning? Bouwcenter Logus heeft alles wat jij nodig hebt, van materialen tot advies, bij ons ben je aan het juiste adres. Hoe groot of klein je project ook is. Niet alleen bij nieuwbouw, maar ook juist ook bij renovatie is Bouwcenter Logus jouw partner. Wij helpen graag met het zoeken naar het juiste product. Meer producten die geschikt zijn voor toiletrenovatie zijn te vinden in onze Bouwcenter folder 11.

Toiletset WISA

Deze samengestelde toiletset van WISA bestaat uit een XS wc front inbouwreservoir inclusief isolatiematje, een wandcloset natura rimless (spoelrandloos), een zitting van natura softclose en een WISA bedinginsplaat Delos. WISA levert sinds 1865 wereldwijd kwaliteit en innovatie in sanitair. Met een rijke historie in sanitaire spoeltechniek voeren ze tegenwoordig een compleet ­assortiment met ­onder andere spoelsystemen en ­toebehoren, keramiek, ­toiletzittingen en een wellness programma. 

Folder 11 Bouwcenter

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn