Folder 10 Bouwcenter

Het is november en dat betekent dat Bouwcenter folder 10 uit is!  De folder staat deze maand in het teken van binnenwanden plaatsen. Verder vindt je goede acties, bouwtips en een speciaal cadeau voor onze klanten. Bekijk de gehele folder door hieronder te klikken of maak een afspraak in een van onze vestigingen.

Prijzen zijn geldig van 02-11-2020 t/m 30-11-2020, bij afhalen, netto, exclusief BTW.

 

Uitgelicht:

Binnenwanden plaatsen

Ga jij binnenkort binnenwanden plaatsen? Bouwcenter Logus heeft alles wat jij nodig hebt, van materialen tot advies, bij ons ben je aan het juiste adres. Hoe groot of klein je project ook is. Niet alleen bij nieuwbouw, maar ook juist ook bij renovatie is Bouwcenter Logus jouw partner. Wij helpen graag met het zoeken naar het juiste product. Meer producten die geschikt zijn voor het plaatsen van binnenwanden zijn te vinden in onze bouwshop

Melkmeisje plafondstempel

Deze Plafondstempels zijn ideaal voor het vastzetten, aandrukken en stutten van oppervlakken. Verder heeft dit product een bereik van 1150 tot 2900mm en een belasting van maximaal 30 kg. Daarnaast is de stempelplaat verstelbaar tot een hoek van 45 graden. Benieuwd naar welke producten er nog meer in onze Bouwcenter folder 10 staan? Bekijk dan snel de folder. 

Folder 10 Bouwcenter

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn