StudioLine-ontwerp

Wat opvalt bij de apparaten uit het studioLine-ontwerp van Siemens, zijn de strakke lijnen die in alle producten uit deze lijn terug te vinden zijn. Hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat elk apparaat een bijzondere uitstraling heeft. Het design trekt de aandacht zonder storend te zijn. Dit vormt een prachtig geheel, waardoor de keuken het middelpunt van het huis wordt. Extra speciaal; het blackSteel design, een aantrekkelijke combinatie van donkergekleurd roestvrijstaal en zwart. Het studio-Line ontwerp is al meerdere keren met prijzen bekroond en biedt iedereen die naar iets speciaals op zoek is, iets om zich van het alledaagse te onderscheiden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier om een afspraak te maken in een van onze showrooms.

Uitgelicht:

FlexInduction Plus

StudioLine-ontwerp

Terneuzen | Vlissingen | Bergen op Zoom