Sensum keukenfolder 4

De vierde Sensum keukenfolder van 2020 is uit! In de folder lees je de laatste trends op gebied van keukens. Deze folder bevat alle ingrediënten om jouw droomkeuken te realiseren. Bekijk onze Sensum keukenfolder 4 hieronder.

Voor meer keukeninspiratie ben je van harte welkom in een van onze showrooms. Klik hier om een afspraak te maken.

 

Uitgelicht:

Gaia

Keuken Gaia is een moderne multifunctionele keuken, gemaakt in wit hoogglans met wildeiken werkblad. Door de opstelling heb je alles binnen handbereik: van koelkast tot spoelbak en werkgedeelte. De korte open zijde leent zich uitstekend als bar. Vrienden schuiven gezellig aan, terwijl jij lekker kokkerelt. Zowel de lange- als middenzijde van de keuken staan tegen een wand, waardoor er voldoende ruimte overblijft. De keuken heeft ruime opbergmogelijkheden. De hoge apothekerskast, hangende kastjes met modern glas en lage lades zijn allemaal voorzien van een moderne rvs-greep. De keuken is uitgerust met moderne inbouwapparatuur, zoals een combimagnetron, gaskookplaat, rvs-afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Een compacte en complete keuken die garant staat voor veel gezellige avonden samen.

Karon

Keuken Karon is een moderne warme keuken, uitgevoerd in warm leisteen grijs met een zwart granieten werkblad. De keuken heeft een compacte opstelling met grote greeploze lades en bovenkasten met scharnierklep. Door de rechte opstelling heb je werkelijk alles binnen handbereik. Karon is voorzien van moderne inbouwapparatuur, waaronder een inbouwoven met anti-vingerafdruk- en rvs-front. Praktisch en geheel in lijn met de strakke afwerking van deze keuken. Een echte aanwinst voor liefhebbers van veelzijdige moderne keukens. Bekijk deze keuen in onze Sensum keukenfolder 4.

Sensum keukenfolder 4

Terneuzen | Vlissingen | Bergen op Zoom