De Hood-in-Hob kookplaat met ingebouwde afzuiger zorgt voor extra keukengemak. De kookplaat(hob) heeft twee koppelbare zones, waarmee je een extra groot kookoppervlak creëert. Dit is bijvoorbeeld handig bij het gebruiken van een vis- of grillpan. Verder heb je door de ingebouwde matzwarte afzuigunit(hood) geen losse afzuigkap meer nodig. 

Bij deze kookplaat is alleen het hart van de kookzones beschikbaar als je ervoor staat, van een afstand vallen deze niet op. Dit zorgt voor een strak en minimalistisch design. Daarom is de Hood-in-Hob  een perfecte aanvulling op een moderne keuken. 

Andere voordelen van de Hood-in-Hob zijn:

  • De vocht- en vetdeeltjes worden snel opgevangen in RVS-verfiltercassette. Hierdoor heb je geen vieze geuren meer in huis.
  • De Hood-in-Hob is gemaakt van duurzame hoogwaardige materialen die een lange levensduur hebben. Een voorbeeld hiervan is het keramisch glas van de inductiekookplaat is extra stoot- en krasvast.
  • Er wordt gebruik gemaakt van FlexAir en Touch2Open. Deze technieken zorgen ervoor dat je geen problemen hebt tijdens het koken. Verder zorgt de FlexCooking inductieplaat dat er van twee zones een grote zone gemaakt kan worden. Hierdoor kun je makkelijk grotere pannen gebruiken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? maak een afspraak in een van onze showrooms door hier te klikken. 

 

hood-in-hob

Terneuzen |Vlissingen |Bergen op Zoom