wedi I Board

Wedi-I-Board is een montage-element met voorgeboorde gaten, dat gelijk klaar is voor het te bekleden en installeren van een hangend toilet. Ondanks het geringe gewicht is het I-Board extreem stabiel en belastbaar. Na de montage kan het I-Board meteen zonder verdere voorafgaande behandeling betegeld worden. Snelle, eenvoudige montage en 100% waterdicht. Door de voorgeboorde gaten hoef je geen extra gaten te maken. Dit scheelt een hoop tijd. Verder kun je dit product gemakkelijk in de gewenste maat snijden. Het gewicht van dit I-Board is slechts 5,4 kg, maar toch is het heel stabiel en belastbaar. Ook is dit product vochtbestendig en beschikt het over een groot montagegemak. Er worden  zes schroeven en zes rozetten meegeleverd die nodig zijn voor de montage. 

Om dit product te bestellen klik je hier of kom langs in een van onze vestigingen voor een advies op maat.

De Wedi I Board heeft de volgende product specificaties:

  • Merk: Wedi
  • Soort: I-Board
  • Afmeting: 1245x1200x20 mm
  • Lengte: 1245 mm
  • Breedte: 1200 mm
  • Dikte: 20 mm
  • Pakinhoud: 1 x Wedi I-Board 1245x1200x20 mm, 6 schroeven, 6 rozetten

wedi I Board

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn