Folder 9 Bouwcenter

Het is oktober en dat betekent dat Bouwcenter folder 9 uit is!  De folder staat deze maand in het teken van binnenhuisrenovatie. Verder vindt je goede acties, bouwtips en een speciaal cadeau voor onze klanten. Bekijk de gehele folder door hier te klikken. of maak een afspraak in een van onze vestigingen. Prijzen zijn geldig van 05-10-2020 t/m 01-11-2020, bij afhalen, netto, exclusief BTW.

Uitgelicht:

Binnenhuisrenovatie

Staat er een binnenhuisrenovatie op de planning?  Bouwcenter Logus heeft alles wat je nodig hebt, van materialen tot advies, bij ons ben je aan het juiste adres. Hoe groot of klein je project ook is. Niet alleen bij nieuwbouw, maar ook juist ook bij renovatie is Bouwcenter Logus jouw partner. Wij helpen graag met het zoeken naar het juiste product. Meer producten die geschikt zijn voor binnenhuisrenovatie zijn te vinden in onze bouwshop. 

Bouwcenter samengesteld portlandcement

Bouwcenter Portlandcement is een normaal cement op basis van portlandcementklinker en hoogovenslak. Dit cement is geschikt voor de productie van vloerspecie, beton, vulspecie en grout. Verder is dit product toepasbaar voor binnen- en buitengebruik.  

Folder 9 Bouwcenter

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn