Driepuntssluiting

Bij Bouwcenter Logus krijg je in de maand september 2020, bij aankoop van een Luxe Weekamp voordeur, een gratis driepuntssluiting cadeau. Een driepuntssluiting wordt ook wel een meerpuntssluiting genoemd. Het is een gewoon slot, maar wordt vergrendeld op drieplekken namelijk, in het midden, boven en onder aan de deur. Door dit systeem kan je met een draai jouw deur stevig op slot draaien, de drie haken klemmen zich vast in het kozijn. Dit is niet alleen goed om inbrekers buiten te sluiten, maar zorgt ook voor minder tocht. Een driepuntssluiting trekt namelijk je deur recht, ideaal als je wilt besparen op stookkosten. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?  Klik dan hier om een afspraak te maken of kom langs in een van onze vestigingen. 

Weekamp luxe voordeuren

Bij Weekamp staat luxe centraal. Deze luxe is bijvoorbeeld terug te vinden in hun traditionele voordeuren. Massief hardhout met MDF exterieur panelen, een draairaam en een rooster. De extra brede stijl van deze deur is perfect voor de toepassing van veiligheidsbeslag en sloten. Naast de traditionele voordeuren heeft Weekamp ook mooie moderne voordeuren van hardhout. Deze hebben een isolerende kern en zijn afgewerkt met een Medite® Tricoya® extreme toplaag. De RVS accenten maken deze strakke deur helemaal af. 

Driepuntssluiting

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn