bouwcenter folder 8 2020

De bouwvak is weer voorbij en betekent dat Bouwcenter folder 8 uit is!  De folder staat deze maand in het teken van verbouwen. Verder vindt je goede acties, bouwtips en een buitenspecial. Bekijk de gehele folder van juli door hier te klik of maak een afspraak in een van onze vestigingen. Prijzen zijn geldig van 31-09-2020 t/m 30-09-2020, bij afhalen, netto, exclusief BTW.

Uitgelicht:

Bouwcenter bouwschuim

Bouwcenter Bouwschuim is een montageschuim voor pistool type NBS. Bouwschuim is een 1-componenten isolatie- en montageschuim voor het afdichten ven vullen van voegen, naden en aansluitingen van verschillende bouwdelen. Verder krijg je bij Bouwcenter Logus deze maand een gratis schuimpistool bij aanschaf van Bouwcenter bouwschuim. 

Bouwtec

Voor kwalitatief hoogwaardige verbruiksartikelen voor de bouwprofessional is Bouwtec de beste keuze. Bouwtec is een private label van Bouwcenter Logus en biedt uitsluitend goedgekeurde producten die voldoen aan alle wettelijke eisen die voor een veilige bouwplaats gelden. Daarnaast zijn Bouwtec artikelen ook nog eens een beter geprijsd of een beter uitgerust alternatief. We zetten namelijk altijd net een stapje extra om net wat meer te kunnen bieden. Benieuwd naar ons assortiment?  Lees dan snel onze Bouwcenter folder 8.

Folder bouwcenter 8

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn