Binnendeuren

Binnendeuren kunnen diverse functies vervullen: toegang geven, ruimtes afsluiten of geluid weren. Daarnaast dragen zij bij aan het karakter van jouw huis. Alle reden dus om een zorgvuldige keuze te maken. De klanten van Bouwcenter Logus  kunnen nu extra voordelig genieten van de meest luxe deuren. In de maand september kun je namelijk profiteren van 20% korting op alle binnendeuren.

Maak snel een afspraak in een van onze vestigingen door hier te klikken of kom langs in een van onze vestigingen. 

Deze actie is geldig van 01-09-2020 t/m 30-09-2020.

Kwaliteit staat centraal

Kwaliteitsdeuren die jarenlang meegaan, zijn er in diverse uitvoeringen. Ongelakt of met een krasvaste lak in uw favoriete kleur? Het is slechts één van de vele opties. De binnendeuren kunnen naar keuze worden bewerkt.Bouwcenter Logus verzorgd jouw bestelling en de levering van jouw deuren. Precies volgens afspraak. Op alle deuren geven we uiteraard garantie. We staan borg voor een sluitende oplossing die jarenlang meegaat.

Ook buiten deuren 

Naast een groot assoritment aan binnendeuren heeft Bouwcenter Logus ook buitendeuren. Voor elke bouwstijl is een passende buitendeur beschikbaar. In de meeste gevallen leveren we glas op maat mee. Wat dacht je bijvoorbeeld van glas-in-loodramen? Daarnaast kunnen opvallende details worden aangebracht, zoals een facetprofiel of een kraalprofiel. Onze vakmensen bewerken de buitendeuren op elke gewenste manier. Daarnaast voegen zij elementen toe, zoals driepuntsluitingen en valdorpels.

Binnendeuren

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op ZoomKoolschijn