Hengel leuke prijzen binnen

Speciaal om de zomer te vieren hengel je bij de showrooms van Logus leuke prijzen binnen. De Logus showrooms in Terneuzen, Vlissingen en Bergen op Zoom zijn zomers aangekleed met onder andere strandstoelen en een opblaaszwembad. In dit opblaaszwembad zwemmen verschillende (kermis)eendjes. Als klant van de Logus showroom krijg je de kans om één eendje eruit te vissen en leuke prijzen te winnen. Met als hoofdprijs een wellnessbon ter waarde van €150,-. Mocht je nu toch naast de hoofdprijs vissen, niet getreurd, je hebt namelijk altijd prijs bij deze actie. 

Welke prijzen je allemaal kunt winnen is een verrassing. Nieuwsgierig? Maak dan snel een afspraak in een van onze showrooms door hier te klikken en wie weet hengel jij een van de leuke prijzen binnen.

Zolang de voorraad strekt reiken wij prijzen uit.

Deze actie is geldig van 27-07-2020 t/m 31-08-2020

Bij het in ontvangst nemen van een prijs van deze actie ga je akkoord met het maken van een foto die gedeeld wordt op de social media kanalen van Logus. 

Over de Logus Showroom:

Ieder mens heeft zijn eigen kijk op het perfecte huis. Daarom nodigen wij jou graag uit in onze showroom. Hier krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en een advies op maat. Onze adviseurs vertalen jouw eisen en wensen in een uniek ontwerp. Vervolgens stelt je jouw droomkeuken of -badkamer samen. Daarna maken we afspraken over levering en montage. Zo komt jouw droomhuis stap voor stap dichterbij!

Onze showrooms bevatten inspirerende keuken– en badkamer opstellingen van topmerken. Ook laten wij een uitgebreid assortiment van onze tegels zien. 

Hengel leuke prijzen binnen

Terneuzen |Vlissingen |Bergen op Zoom