JEE-O

JEE-O maakt minimalistische, luxe en stijlvolle sanitairproducten, die elke badkamer omtovert tot een droombadkamer. Voor iedereen die opzoek is naar een unieke badkuip of mooie kranen is JEE-O ‘het’ merk. De klanten van Logus, Keukens, Badkamers en Tegels kunnen nu extra voordelig genieten van dit luxe merk badkamers. In de zomermaanden kun je namelijk profiteren van 20% korting op de gehele JEE-O collectie!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak in een van onze showrooms door hier te klikken. 

De 20% kortings actie is geldig van 27-07-2020 t/m 31 augustus.

De JEE-O collectie 

De JEE-O collectie is opgedeeld in verschillende series. Elke serie heeft zijn eigen unieke kenmerken. Zo bestaat de Original lijn uit vrijstaande douches met een strak en minimalistisch design. Dit is het tegenoverstelde van de Fatline douches die een traditioneler ontwerp hebben. Voor iedereen die opzoek is naar een unieke kraan is de Pure serie een uitstekende keuze. Deze is geïnspireerd op stromend water en heeft een open, kenmerkende uitloop. Hierdoor valt de kraan direct op. Naast kranen en douches heeft de JEE-O collectie ook een groot aanbod aan baden en basins. De baden beschikken over een geïntegreerd overloopsysteem en hebben hun unieke vorm te danken aan een combinatie van quartz gesteente en polystone (resin) genaamd DADOquartz.

JEE-O

Terneuzen |Vlissingen |Bergen op Zoom