Folder bouwcenter 7

Het is juli en dat betekent dat Bouwcenter folder 7 uit is!  De folder staat deze maand in het teken van renoveren. Verder vindt je goede acties, bouwtips en producten van de beste kwaliteit. Bekijk de gehele folder van juli door hier te klikken of maak een afspraak in een van onze vestigingen. Prijzen zijn geldig van 06-07-2020 t/m 31-08-2020, bij afhalen, netto, exclusief BTW.

 

Uitgelicht:

Renoveren 

Als er iets is waarvoor je bij Bouwcenter Logus terecht kunt, dan zijn het wel renovatieprojecten. Of het nu gaat over materialen of over bouwkennis , bij Logus ben je aan het juiste adres. Tegenwoordig worden er naast de bouw van nieuwbouwwoningen ook veel woning gerenoveerd. Deze renovatieprojecten vergen een andere aanpak. Wij helpen graag met het zoeken naar het juiste product. Hierover lees je meer in onze Bouwcenter folder 7.

Bouwcenter muurverf 

De muurverf van Bouwcenter is geschikt voor binnentoepassingen op wanden en plafonds.  Deze hoogwaardige muurverf is waterverdunbaar en beschikt over een uitstekende dekking die zorgt voor een schorbvaste, matte afwerking. De muurverf van Bouwcenter kan je aanbrengen met een kwast, roller of luchtspuit. Deze muurverf is onder andere aan te brengen op de volgende oppervlakken: nieuwe en reeds voorbehandelde steenachtige ondergronden, plaatmateriaal en gipsplaten. Let op goed op bij zuigende ondergronden. Deze moeten vooraf behandeld worden met een voorstrijkmiddel.

 

Folder bouwcenter 7

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn