Fento KP200 kniebeschermers

De Fento KP200 kniebeschermers zijn een van de meest gebruikte kniebeschermers in de bouwwereld. Dit product beschermt en ondersteund het onderbeen en de knie tijdens het knielen. Deze kniebeschermers maken gebruik van een natuurlijke drukverdeling waardoor deze zeer comfortabel aanvoelen. Ook beschikken de kniebeschermers over een vochtabsorberende inlay. Hierdoor ontstaat er een extra ondersteuning aan het onderbeen die draagt aan een juiste lichaamshouding tijdens het werken. Mede hierdoor worden knie- en rugklachten voorkomen.  De buitenlaag van deze kniebeschermers is gemaakt van polyethyleen. Dit zorgt ervoor dat de knielappen slijtvast en waterdicht zijn. Verder zijn deze knielappen voorzien van banden met een flexibele elastiek waardoor deze niet niet knellen in de knieholtes. De FENTO 200 heeft een licht gewicht van 250 gram en is daardoor comfortabel voor zowel  zithouding als tijdens het lopen. Ideaal voor de fanatieke bouwer/klusser.

Om dit product te bestellen klik je hier of kom langs in een van onze vestigingen. 

De Fento KP200 kniebeschermers hebben de volgende productspecificaties:

  • De binnenzijde is ademend
  • Perfecte pasvorm
  • Elastieke band, die niet knelt. 
  • licht in gewicht; 250 gram
  • Duurzaam en slijtvast
  • 100% waterdicht
  • Polyethyleenschuim
  • Voorkomt knie- en rugklachten door drukverdeling
  • Aanbevolen door arbo-artsen en fysiotherapeuten

Fento KP200 kniebeschermers

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn