De sponsbak compleet van Bouwcenter is perfect voor het schoonmaken van verschillend tegelwerk. Deze sponsbak is uitgerust met een schoonmaakrollenset, waardoor het schoonmaakwerk een stuk sneller en spoeler verloopt. Je vult de bak(24 liter) met water. Daarna haal je de inbegrepen uitwasspaan over de rollenset. Hierdoor spoelt het vuil en het overtollige water uit de spons weg. Bij het gebruik van de Bouwcenter sponsbak compleet is het belangrijk om altijd voldoende schoon water te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de tegels niet vies worden. Gebruik geen vieze spons, vervuild water of vieze rollenset. Bij het aanbrengen van tegels moet op voorhand het oppervlak, waarop de tegels worden aangebracht, worden schoongemaakt. Als de tegels zijn aangebracht worden deze nog een keer schoongemaakt. Hierdoor voorkom je dat resten voeglijm of mortel achterblijven op de tegels.

Om dit product te bestellen klik je hier of kom langs in een van onze vestigingen. 

De bouwcenter sponsbak compleet heeft de volgende productspecificaties:

  • Bak met schenktuit
  • Bouwcenter schoonmaakspons
  • Schoonmaakrollenset
  • Zeef
  • Inhoud van 24 Liter
  • Hoogte van 240 Millimeter
  • Kunststofmateriaal
  • Met maatverdeling
  • Kleur blauw
  • Met handvat

Bouwcenter sponsbak

 

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn