15 jun 2020

Speciaal voor de klanten van Verlegh is er de zomeractie. Tijdens deze actie worden de klanten van Verlegh eens goed in het zonnetje gezet. Bij iedere besteding boven de 50 euro maak je kans om een van de drie Boretti Carbone Barbecue’s te winnen. Een beter begin van de bouwvak bestaat niet.

Over Boretti Barbecue:

De Boretti Carbone is een houtskoolbarbecue met een optimale temperatuurcontrole. Deze kan je bedienen door een zwenkhendel, hierdoor is het mogelijk om het kolenvlak naar boven of naar beneden te verstellen. Door het vlak naar boven of naar beneden bij te stellen wordt het mogelijk om de temperatuur van de barbecue aan te passen. Verder beschikt de Boretti Carbone over vier luchtroosters en kun je de temperatuur aflezen van de dekselthermometer. Kom langs in de Verlegh Bouwshop en maak kans op een van deze Boretti barbecues.

Voorwaarden Verlegh Boretti Barbecue actie:

  • Actie periode : 15-06-2020 t/m 11-07-2020
  • De winnaar wordt in de week van 13-07-2020 bekend gemaakt 
  • Door de prijs in ontvangst te nemen wordt er akkoord gegaan met het maken van een foto die gedeeld mag worden op social media en in onze nieuwsbrief. 
  • Je speelt automatisch mee bij een besteding van 50 euro
  • Je bent zakelijke klant bij Verlegh
  • Bonnummer = lotnummer
  • Er worden drie winnaars gekozen.
  • Deelname vanaf 18 jaar
  • De prijs is niet in te wisselen voor contanten 

Boretti Verlegh

 

Verlegh Breda