Vaderdag

21 juni is het Vaderdag en ook stoere mannen verrassen hun vader. Om je te helpen een verrassing te kiezen die zeker in de smaak valt heeft Bouwcenter Logus twee speciale cadeaus geselecteerd. Deze cadeaus verzilver je door de klantenpas punten in te wisselen. De twee speciale Vaderdag verrassingen staan hieronder vermeld, mocht jouw ideale verrassing er niet bij staan, dan kun je altijd kijken tussen ons uitgebreide assortiment klantenpas cadeaus door hier te klikken.

De cadeaus zijn bij Bouwcenter Logus af te halen. Bestellingen moeten voor 8 juni 2020, 15:00 binnen zijn i.v.m. levertijden. Als het gewenste cadeau niet meer voorradig is, wordt een gelijkwaardig product geleverd. OP=OP. 

 

Burger & BBQ bites, 250 punten:

Voor de gene die soms tijd te kort komt, maar wel lekker wilt genieten van de barbecue, is dit boek de perfecte uitkomst. De gerechten zijn snel en gemakkelijk te maken. De inspiratie van deze gerechten komt uit de Amerikaanse cultuur, hierbij staat smaak centraal. Voor dit boek neemt schrijver en culinair avonturier Jord Althuizen je mee van de deli’s van New York tot aan de foodtrucks in Portland. Een greep uit de gerechten die voorbij komen in dit boek zijn; BBQ sandwiches en BBQ taco’s.

 

Marshall major drie bluetooth hoofdtelefoon, 1200 punten:

Met deze koptelefoon van Marshall geniet je draadloos van je favoriete muziek. Via bluetooth koppel je deze koptelefoon met gemak aan je smartphone, tablet of laptop. Met een accuduur van maar liefst 30 uur kom je bijna nooit zonder muziek te zitten. Door de knoppen, die handig zijn verwerkt, op de oorschelp kun je gemakkelijk je muziek bedienen of een inkomend telefoongesprek aannemen. 

Vaderdag

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | RotterdamKoolschijn