Folder bouwcenter 6

De Bouwcenter folder 6 is uit! De folder staat deze maand in het teken van sanitairprojecten. Verder vindt je de beste bouwtips, cadeaus voor Vaderdag en maak je kans op de mooiste barbecue spullen tijdens onze Bouwbecue weken. Bekijk de gehele folder van juni door hier te klikken of maak een afspraak in een van onze vestigingen. Prijzen geldig van 1 t/m 30 juni 2020, bij afhalen, netto, exclusief BTW.

 

Uitgelicht:

Sanitairprojecten

Ook voor badkamer- of toiletprojecten kun je bij Bouwcenter Logus terecht. Naast dat sanitair producten een mooie uitstraling moeten hebben, is het ook belangrijk dat deze hygiënisch, degelijk en goed te combineren zijn met andere elementen in jouw toilet of badkamer. Bij Bouwcenter Logus bieden wij jou een uitgebreid assortiment aan, van inloopdouche tot kranen en van wastafels tot badmeubels. Wij helpen graag met het zoeken naar het juiste product. Hierover lees je meer in onze Bouwcenter folder 6.

Bouwcenter siliconenkit

Bouwcenter Siliconenkit is een veelzijdige 1-component siliconenkit voor het afdichten van bouw-en beglazingsvoegen in badkamer- en toiletruimten. Bij de aanschaf van twaalf bussen tussen 1 t/m 30 juni, hoef je er maar acht te betalen. De bussen hebben een inhoud van 310 ml en zijn verkrijgbaar in de kleuren transparant, zilvergrijs, grijs jasmijn en transparant grijs.

Folder bouwcenter 6

 

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn