Bouwbecue bouwcenter

De temperaturen lopen steeds hoger op, dat betekent maar een ding: Barbecueën. Speciaal voor de afhaalklanten van Bouwcenter Logus introduceren wij de Bouwbecue weken. Tijdens deze weken maak je kans op mooie Barbecue prijzen zoals; een BBQ barrel, een lederen schort, BBQ gereedschap en nog veel meer. Mee doen is simpel, als afhaalklant ontvang je bij je bestelling een kraskaart, kras deze open en je ziet gelijk wat voor prijs je hebt gewonnen.

Met de Bouwcenter Logus Bouwbecue weken willen we een extra bedankje geven aan onze klanten in deze rare tijden. Dus gooi het vlees maar op de grill, biertje erbij en geniet lekker van de zomer met je nieuwe Barbecue spullen. 

Deze actie loopt zolang de voorraad sterkt.

Bouwbecue bouwcenter

 

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | RotterdamKoolschijn