De nieuwe Sensum tegelfolder van 2020 is uit! In deze folder staan de laatste trends op tegelgebied. Verder biedt deze folder volop inspiratie om jouw droomhuis te realiseren. Hierbij kun je denken aan de mooiste tegels voor in je keuken, badkamer of woonkamer. Bekijk de Sensum tegelfolder door hier te klikken. Wil je de tegels zelf beleven? Dan nodigen wij jou graag uit om langs te komen in een van onze showrooms. 

Miami Hexagon:

Voor de gene die opzoek is naar mooie en creatieve tegels, zoek niet niet verder! De Sensum tegelserie Miami Hexagon is precies wat jij zoekt. Deze serie bestaat uit verschillende decoratieve patronen waardoor je eindeloos kan combineren. Verder komt de Sensum tegelserie Miami Hexagon in diverse kleuren waardoor er altijd een kleur bij zit die bij jouw huis past. Meer over de Sensum tegelserie Miami Hexagon lees je in de Sensum tegelfolder 2020.

Metal look tegels: 

Een industriële en robuuste stijl zie je tegenwoordig steeds meer terug komen binnenshuis. Als jij je huis ook zo’n look wilt geven, dan zijn keramische metal look tegels de tegels voor jou. Deze tegels zijn leverbaar in verschillende afwerkingen en formaten. Hierdoor is er altijd wel een model dat bij jouw wensen past.

Sensum tegelfolder 2020

 

Terneuzen | Vlissingen | Bergen op Zoom