De Mapei Adesilex P9 is een glijvaste cementlijm. Deze levert hoge prestaties en zorgt er voor dat natuursteen en keramische tegels een langere open tijd hebben. Dit product kan je onder andere toepassen voor de verlijming van keramische- en mozaïektegels. Ook kan de Mapei Adesilex P9 worden gebruikt voor het betegelen van bestaande tegelvloeren met keramische en natuursteen tegels, mits deze goed op de ondergrond vastzitten en scheurvrij zijn. De 25 kg-zakken van Adesilex P9 kunnen onder normale condities 12 maanden worden bewaard. Hierdoor is het geen probleem als de klus iets langer duurt dan gepland. 

Lees meer over de Mapei Adesilex P9 door door hier te klikken.

Over Mapei 

Ook bij Mapei staan de wensen van de klanten centraal. Dit gaat gepaard met het leveren van de beste grondstoffen en een uitgebreid aanbod van producten. Mapei is een wereldspeler met Italiaanse roots. In dit land is het bedrijf in 1937 opgericht en nog steeds gevestigd. Vanuit Italië heeft Mapei zijn hoogwaardige producten verspreid over de rest van de wereld.

Meer informatie over Mapei kan je lezen door hier te klikken.

Mapei Adesilex P9

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda