Het is mei en dat betekent dat Bouwcenter folder 5 uit is! Onze folder staat deze maand in het teken van gevel bouwen. Verder vindt je de beste bouwtips, producten van hoge kwaliteit en een speciale buitenspecial in deze folder. Lees meer over onze producten door hier te klikken of maak een afspraak in een van onze vestigingen. Prijzen geldig t/m 31 mei, bij afhalen, netto, exclusief BTW.

Uitgelicht:

Gevelbekleding

Gevelbekleding is de beeldbepalende uitstraling van ieder gebouw, die ook bescherming biedt. Bij Bouwcenter Logus snappen wij dat goede gevelbekleding niet alleen een mooie uitstraling moet hebben, maar ook weerstand biedt tegen verwering. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment aan gevelbekleding. De keuze voor de beste gevelbekleding, die bij jouw past, kun je maken door te kijken naar verschillende grondstoffen, duurzame materialen of de onderhoudsgevoeligheid. Hierover lees je meer in onze Bouwcenter folder 5.

Bouwcenter High tack

De Bouwcenter High tack is een supersterke 1-componentenlijm. Dit product wordt gekenmerkt door een zeer hoge aanvangshechting. Hierdoor is de Bouwcenter High tack uitermate geschikt voor het verlijmen van plinten, vensterbanken, panelen en isolatiemateriaal. Voor onze klanten komt dit product in een handige bouwkoffer die is gevuld met 12 kokers.

 

Folder bouwcenter 5

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn