Een soepele goed verwerkbare metselspecie, dat is de Bouwcenter metselmortel zonder kalk. Dit metselmortel is een droge mortel op cementbasis die zowel voor binnen- als buitenwerk gebruikt kan worden. Metselmortel zonder kalk wordt voornamelijk gebruikt voor het werken met niet zuigende steensoorten en kan worden toegepast in bijna alle situaties. 

Om dit product te bestellen klik je hier of kom langs in een van onze vestigingen. 

Eigenschappen:

De hoofdeigenschap van deze metselmortel zonder kalk is dat deze soepel en goed verwerkbaar is. Hierdoor kun je snel en doelgericht naar het eindresultaat bouwen. Verder beschikt deze metselspecie over een uitstekende hechting en sterkte. Hierdoor weet je zeker dat ,wat je ook bouwt, het blijft staan.

Verwerking:

Een Bouwcenter metstelmortel zonder kalk zak van 25 kg wordt gemengd met ca. 3,1 liter schoon leidingwater. Dit wordt gedaan tot er een homogene metselspecie ontstaat. Een mengtijd is lastig te bepalen. Deze hangt af van de mengwijze die wordt toegepast. Wij adviseren om gebruikt te maken een speciemolen of boormachine met roerspendel. Hierdoor zal het mengen spoeler verlopen. Verder is het belangrijk dat er geen stenen met ijsafzetting verwerkt worden. Deze kunnen schade geven.

Metselmortel met en zonder kalk

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn