10 mei is het Moederdag, de dag dat alle moeders in het zonnetje worden gezeten. Hierbij mag een cadeau natuurlijk niet ontbreken. Om je te helpen een cadeau te kiezen wat zeker in de smaak valt heeft Bouwcenter Logus drie speciale cadeaus geselecteerd. Deze cadeaus verzilver je door de klantenpas punten in te wisselen. De drie speciale Moederdag cadeaus staan hieronder vermeld, mocht jouw ideale cadeau er niet bij staan, dan kun je altijd kijken tussen de normale cadeaus door hier te klikken.

De cadeaus zijn bij Bouwcenter Logus af te halen. Bestellingen moeten voor 4 mei 2020, 15:00 binnen zijn i.v.m. levertijden. Als het gewenste cadeau niet meer voorradig is, wordt een gelijkwaardig product geleverd. OP=OP. 

 

CACHAREL NOA 30 ML – EAU DE TOILETTE – DAMESPARFUM

300 Punten

Een lekker geurtje is altijd goed. Zeker om als cadeau te geven. Cacharel Noa Eau De Toilette heeft een heerlijke bloemengeur die je gelijk doet denken aan een zonnige lente ochtend. Deze parfum is opgebouwd uit warme aroma’s van onder andere fruit, noten en natuurlijk bloemen. Cacharel Noa Eau De Toilette is niet voor niets een van de populairste geuren onder de vrouwen. Ideaal als stijlvol Moederdag cadeau.

 

FITBIT INSPIRE HR – ACTIVITY TRACKER – ZWART

900 Punten

Door de huidige omstandigheden is voldoende beweging steeds moeilijker. Deze fitbit houdt bij of je wel aan voldoende beweging komt. Hierdoor kom je makkelijk aan je dagelijkse aantal stappen.  Verder beschikt de fitbit over een hartslagmeter, een  GPS, kun je er mee zwemmen en toont deze binnenkomende berichten en telefoontjes. Naast het bijhouden van al je sportieve activiteiten registreert de fitbit ook jouw slaappatroon. Hierdoor kun je elke dag sportief beginnen. Dit Moederdag cadeau is dus uitermate geschikt voor de moeders die meer willen bewegen.

 

KOBO LIBRA H2O E-READER – 7 INCH – 8GB

1800 PUNTEN

Voor de gene die echt wilt uitpakken tijdens Moederdag hebben wij deze e-reader toegevoegd aan de cadeau’s. Met de Kobo Libra H2O ga je alle verveling tegen en heb je non-stop lees plezier.  De e-reader heeft een groot 7 inch scherm (17.7cm diagonaal) wat is voorzien van ComfortLight PRO-schermverlichting. Verder is de Kobo Libra H2O, wat de naam al doet vermoeden, waterdicht en beschikt over over 8GB opslag ruimte. Dit staat gelijk aan 6000 boeken! Een zomer vol leesplezier is hierdoor binnen handbereik.

 

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn