Bouwcenter folder 4 is uit! Deze folder bevat kwaliteitsproducten, goede aanbiedingen en de beste bouw tips. Met deze maand het thema vloerrenovatie, een buitenspecial en natuurlijk de busvullers. Lees meer over onze producten door hier te klikken of maak een afspraak in een van onze vestigingen. Prijzen geldig t/m 3 mei, bij afhalen, netto, exclusief BTW.

Uitgelicht:

OSB 3 vochtwerende constructieplaat

OSB staat voor Oriented Strand Board. Dit wil zeggen dat de spanen bij de productie gericht worden gestrooid, meestal in drie lagen. In beide buitenlagen, samen 50 % van de plaatdikte, worden de schaafspanen gericht gestrooid in de lengterichtingen van de plaat en in de middenlaag of dwars op de buitenlagen of willekeurig. OSB 3 is een bijzonder betrouwbaar product met een constante kwaliteit voor voornamelijk constructieve doeleinden en wordt breed in de bouw toegepast in vloeren, wanden- en dankelementen. Ook gemakkelijk toepasbaar voor eenmalige betonbekistingen, omheiningen van bouwplaatsen, tijdelijke afzettingen, schuttingen en reclameborden.

Folder bouwcenter 4

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn