De eerste Sensum keukenfolder van 2020 is uit! In deze folder worden de laatste trends op keukengebied besproken. Verder staat de folder vol met inspiratie om jouw droomkeuken te realiseren.  Lees meer over onze Sensum keukens door hier te klikken. Wil je de keukens zelf ervaren? Kom dan langs in een van onze showrooms of maak online een afspraak door hier te klikken.

Uitgelicht:

3 in 1 oven van ATAG

Atag introduceert de 3 in 1 oven. Deze alleskunner zorgt er voor dat je alles kunt opwarmen, bakken en stomen. Verder beschikt deze oven over mogelijkheid functie te combineren. Hierdoor verandert de 3 in 1 oven opeens in een 5 in 1 oven. Een voorbeeld hiervan is het combineren van de functies hetelucht en stomen. Door het multifunctionele ontwerp beschikt deze oven ook over een magnetron functie. Deze heeft een vermogen tot maar liefst 1.000 watt. Hierdoor hoeft de oven geen gebruik te maken van een draaiplateau om uw eten op temperatuur te brengen. 

Verder is deze oven van buiten compact, maar laat je niet vergissen de inhoud van deze oven is maar liefst 50 liter. Hierdoor is de 3 in 1 oven van ATAG de grootste in zijn soort. Er is voldoende ruimte om grotere gerechten te bereiden in de oven en de hetelucht kan op deze manier nog beter rondom het gerecht circuleren.

Meer over dit product kan je lezen in de Sensum keukenfolder of door langs te komen in een van onze showrooms.

Sensum keuken folder 1 2020

Terneuzen | Vlissingen | Bergen op Zoom