Op 5 maart 2020 organiseert Logus Roosendaal een minibeurs: gevelbekleding. Tijdens deze minibeurs zijn er interessante demonstraties van de deelnemende leveranciers. Tegelijkertijd kun je bijpraten met collega’s en genieten van eten en drinken. De start van de minibeurs is om 16:00 uur. Aanmelden kan aan onze balie in Roosendaal of door te e-mailen naar r.hees@logus.nl.

Gevelbekleding 

De gevel biedt niet alleen bescherming voor je woning, het is ook het visitekaartje van je huis. Daarom is het belangrijk om gebruik te maken van materiaal met hoogwaardige kwaliteit, die daarnaast ook zorgt voor een esthetische uitstraling.  Tijdens de minibeurs gevelbekleding in Roosendaal komt al het advies aanbod om dit te realiseren. Met onder andere leveranciers van Strikolith, Trespa, Eternit, XL Panel en Gras gevelproducten in hout belooft het een leuke, informatieve avond te worden.

 

Gevelbekleding Roosendaal

Roosendaal