Met de NX 870 Fenix onyxzwart keuken van Next125 haalt u hoogwaardige kwaliteit in huis. De elegante houttekening van lariksfineer, zijn esthetiek die niet opdringerig is, maar geeft toch een helder statement. Hierdoor is deze Next125 keuken een buitengewone “eyecatcher”. Vooral het contrast van de onyzwart met de gerookte, geborstelde lariks geeft het bewuste contrasterende techniekblok een bijzondere uitstraling. Dit gecombineerd met de minimalistische kooktafel zorgt ervoor dat dit ontwerp volledig in balans is.

Perfect in harmonie

Het paneelsysteem van de NX 870 Fenix onyxzwart keuken van Next125 combineert functionaliteit en uitstraling perfect met elkaar. Hierdoor ontstaat er een keuken die perfect in harmonie is. Verder bevatten de onderkasten van deze keuken plinten van slechts 5 cm en zijn de laden voorzien van verlichting. Hierdoor kunt u altijd zien wat er in de laden ligt. Ook denkt deze keuken aan de duurzame mens. De Keuken heeft namelijk een kruidentuin. Deze hang aan de niswand en is voorzien van een daglichtlamp, zodat de kruiden kunnen groeien op een natuurlijk wijze. In deze kruidentuin kunt u bijvoorbeeld muntplanten houden. Dit gecombineerd met een kokendwaterkraan zorgt ervoor dat u altijd van verse munt thee kunt genieten.

Over Next125

De in Duitsland geproduceerde keukens van next125 staan voor purisme en esthetiek. In hun tijdloosheid zijn zij het bewuste en duurzame antwoord op kortstondige trends – en zijn in die zin dus beter voor het milieu. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak door hier te klikken.

NX 870 Fenix onyxzwart

TerneuzenVlissingenBergen op ZoomKoolschijn