Bouwcenter folder 2 is uit! Deze folder staat vol met kwaliteitsproducten, goede aanbiedingen en tips. Met onder andere de beste tips voor dak-& zolderrenovatie, een 12=10 actie voor Griffon High Tack Express wit 435 gr en natuurlijk de bouwcenter busvullers. Lees meer over onze producten door hier te klikken of maak een afspraak in een van onze vestigingen. 

 

Uitgelicht:

 

Wienerberger VHV Vario

De VHV Vario dakpan biedt meer flexibiliteit dan ooit. Als enige verbeterde Holle is dit vertrouwde Hollands, keramische dakpanmodel ook variabel verwerkbaar in de breedte. Daardoor is de VHV Vario op elke stramienmaat met hele pannen in te dekken. Dat zorgt voor minder verwerkingstijd en lagere kosten.  Het VHV model kenmerkt zich door zijn wenkbrauwen. Deze zorgen voor een extra watergeleiding. Verder gaat dit model de strijd aan tegen vuilopeenhoping. Dit door het slimme ontwerp van de wel komt er in de zijsluiting geen vuilophoping meer voor.  

 

Zolderoplossingen met Fermacell

Bezig met het opknappen van je zolder? Maak dan gebruik van de handige eenmansplaten van Fermacell. Deze zijn praktisch van formaat, geluidsisolerend, hoog belastbaar en brandwerend. Het monteren van de platen gaat eenvoudig met de juiste toebehoren van Fermacell. Hiervoor wordt er gebruik gemaakt van Fermacell voegengips of voegenlijm voor het verbinden van de plaataansluitingen. Met de speciale Fermacell snelbouwschroeven bevestig je de platen op de houten of metalen onderconstructie. Om de zolder helemaal af te maken, maak je gebruik van de kant-en-klaar-finisch van Famacell. Hierdoor ontstaat er een supergladde afwerklaag. Lees hierover meer in onze bouwcenter folder 2 of kom gerust langs in een van onze vestigingen. 

Folder bouwcenter

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn