Gatzagen van ProFit

Maak nu op een voordelige manier kennis met ons nieuwe assortiment professionele gatzagen van ProFit.  Bij Logus wordt er een pakket aangeboden met drie Mulit-Purpose gatzagen. Deze hebben een grote van: 35-51-76, inclusief centreerboor. Hierdoor kan je zelf het gemak ervaren wat deze gatzagen te bieden hebben. Deze gatzagen worden in zes Logus vestingen  aangeboden voor een prijs van € 49,95. 

Logus vestigingen die de gatzagen van ProFit aanbieden: 

  1. Terneuzen 
  2. Oostburg 
  3. Vlissingen 
  4. Goes
  5. Zwijndrecht 
  6. Rotterdam

Deze actie is exclusief BTW en geldig van 01-02-2020 tot en met 29-02-2020

Over ProFit

ProFit is van oudsher een familiebedrijf waarbij het familiegevoel belangrijk is. Daarnaast zetten ze zich in om de gatzaag duurzamer (meer gaten) en gebruiksvriendelijker (sneller kunnen werken) te maken.  Dit komt in elk product van ProFit naar voren.  Ze zijn ervoor de de vakman, hun “gatzaagkoning”. Het doel is om de vakman elke dag fluitend naar zijn werk te laten gaan, omdat hij kan vertrouwen op de gatenzagen van ProFit. Voor ieder project en materiaaltype biedt ProFit een gatzaag op maat. Professionals over heel de wereld ondervinden de gemakken van ProFit. Hierdoor kunnen zij sneller, langer en makkelijker werken. 

Meer informatie over ProFit kan je lezen door hier te klikken

Gatzagen ProFit

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | GoesZwijndrecht | Rotterdam |