De eerste folder van Bouwcenter 2020 is uit! Deze folder staat vol met kwaliteitsproducten, goede aanbiedingen en tips.  Met onder andere de beste tips voor (na)isolatie, een 12=10 actie voor Illbruck PU010 isolatielijm en een gratis Bouwcenter beanie bij afhaalbesteding van minimaal €100,-. Lees meer over onze producten door op onderstaande foto te klikken of maak een afspraak in een van onze vestigingen. 

 

Uitgelicht:

 

Isolatie

Goede isolatie is essentieel. Een goed geïsoleerd gebouw verhoogt het wooncomfort en verlaagt de energiekosten. Een populaire duurzaamheidsmaatregel. Ben jij bezig met een isolatieklus, dan adviseren wij je graag. Logus heeft al deze materialen én de vakkennis in huis om je te helpen bij jouw project. Lees hierover meer in onze bouwcenter folder of kom gerust langs in een van onze vestigingen. 

 

HR++Isolatie veiligheidsglas: voor in de balkondeur

Balkondeuren zijn vaak de vergeten kindjes in huis en daarom gevoelig voor inbraak en energieverlies. Met inbraakwerend en isolerend veiligheidsglas in balkondeuren, verklein je de kans op inbraak en dring je het energieverlies terug. HR++ hoogrendements-glas heeft een hoge isolerende werking en voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit voor inbraakwerendheid. HR++ Isolatie veiligheidsglas bestaat uit twee glasplaten floatglas. Daartussen zit een spouw, gevuld met argongas, dat een hoge isolerende werking heeft. De binnenruit is voorzien van een flinterdunne (onzichtbare) metaal-coating. Die kaatst de warmtestraling terug, zodat energieverlies beperkt blijft. 

Folder bouwcenter

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn