De nieuwe folder van Bouwcenter is uit! Deze folder staat vol met kwaliteitsproducten, goede aanbiedingen en tips. Met onder andere korting op Stanley FatMax TSTAK opbergkoffers, 12 kokers Griffon High Tack Express met een handige toolbox en lekkere gratis rookworsten. Lees meer over onze producten door op onderstaande foto te klikken of maak een afspraak in een van onze vestigingen. 

 

Uitgelicht:

 

Toiletrenovatie 

Bezig met de toiletruimte aan te pakken? Dit voor een complete renovatie, het vervangen van onderdelen of voor een totaal nieuwe look?  Het fundament voor elke klus is het juiste materiaal en gereedschap. Of het nu gaat over een staand toilet vervangen voor een hangend toilet, nieuwe vloertegels leggen of het volledige leidingwerk verbouwen. Logus heeft alle vakkennis en bouwmaterialen in huis. Hierbij kan worden gedacht aan toiletsets, tegels en tegellijmen. Alle producten hiervoor hebben wij op voorraad om van die toiletrenovatie een groot succes te maken. Lees hierover meer in onze bouwcenter folder of kom gerust langs in een van onze vestigingen. 

 

Collomix AQiX

Er is eindelijk een oplossing om snel én makkelijk water te doseren voor een mengsel: het nieuwe AQiX-waterdoseersysteem!
In slechts drie eenvoudige stappen: de AQiX aansluiten op de waterslang, de gewenste hoeveelheid water instellen op het display en op start drukken. Dit waterdichte, robuuste en handzame apparaat is geschikt voor alle mengbakken en mengtrommels. Ideaal om te gebruiken voor elk denkbaar mengsel. Zonder gedoe met lastige kabels, want Collomix AQiX werkt op batterijen. Ben je nieuwsgierig naar dit product kom dan gerust langs in een van onze vestigingen. Wij bespreken graag alle mogelijkheden die dit product voor jou kan bieden. 

Folder bouwcenter

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn